A hair-raising message

Normaal publiceer ik 1 à 2 keer per week een artikel, maar dit onderwerp vond ik té belangrijk om te laten liggen tot komend weekend. Met dit artikel wil ik even stilstaan bij een van de meest vreselijke ziektes die we kennen: kanker.

Een enkeling van jullie weet dat ik sinds augustus van dit jaar Online Ambassadrice van KWF ben. Een van mijn taken in die rol is om artikelen van KWF die mij aanspreken met mijn netwerk te delen. Het volgende filmpje is niet afkomstig van KWF, maar van het Zweedse kinder kankerfonds. Ik kwam het deze week tegen op het internet en het maakte een grote indruk op me.

Iedere dag wordt er bij een kind kanker geconstateerd. Vanzelfsprekend is ieder slachtoffer van deze genadeloze ziekte er een teveel, maar ik vind het bijzonder aangrijpend om dit bij kinderen te zien.

Bekijk de commercial eens en laat het op je inwerken. Vergeet daarnaast niet om te doneren bij KWF, KIKA of Pink Ribbon, of om je op een andere manier in te zetten om deze ziekte de wereld uit te helpen.

Advertenties

Laat hier je reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s